No deixes d'anar amb moto perquè et fas gran, et fas gran perquè deixes d'anar amb moto.

 

INICIS

Dedicats a les motos desde l'any 1973

Motos Parcerisas és una empresa familiar que es va fundar fa més de 40 anys.

El primer establiment de Motos Parcerisas va obrir les seves portes l’any 1973 a Sant Quirze de Besora, un poblet de la comarca d’Osona. Era un petit taller que es trobava al costat de la gasolinera del poble.

El negoci va anar prosperant i uns anys més tard ens traslladàvem al centre del poble amb un taller més gran, que ja comptava amb zona de ventes, aparador i oficina.

L’ any 1991, ens varem traslladar a la ciutat de Lleida, a la plaça del “Clot de les granotes”, amb la concessió de la marca Beta que té trialeres i motos d’enduro per als més joves.

Més endavant vam anar creixent amb el grup Piaggio, que avui en dia engloba les marques: Aprilia, Derbi, Gilera i la mítica Vespa.

El 2003 va ser un any de canvis, vam deixar el Clot i ens varem traslladar a la Rambla de Corregidor Escofet, on estem actualment.

L'any 2004 varem creixer fent-nos concessionaris oficials i exclusius per a Lleida i provincia de KTM, la marca taronja, amb les fantàstiques motos d’enduro i cross i les més noves i exclusives motos de carretera.

ACTUALITAT

Cada dia nous objectius

Des dels nostres inicis el nostre objectiu ha estat sempre creixer i innovar. 

Lluitem cada dia per fer oferir serveis nous, posar en marxa projectes innovadors i proposar als clients coses diferents. 

En l'ambit dels scooters, hem començat amb el Lloguer de motos a les empreses, al taller tenim 5 motos de substitució - cortesia per a que el client deixi la moto reparant i pugui marxar motoritzat.

Participem a les fires dels voltants i en l'àmbit de l'enduro contem des d'aquest any amb el Parcerisas Team, un equip que va a les probes d'enduro del campionar d'espanya, al de catalunya i a algunes endurades, on hi poden participar desde corredors - aficionats novells fina a corredors dels nivells més elevats i amb més experiència, obert a tothom i per a totes les edats. 

També estem orgullossos dels serveis que donem que són:

- Financiacions amb unes condicions molt bones i ajustades a cada client

- Assegurançes, recomanant sempre la que millor s'ajusta a cada moto - client i tenint molt en compte el preu

La nostra especialitat és el gran servei i tracte al client, vine i marxaras amb un somriure, i una moto!

HORARI

MATÍ: de 9h a 14h TARDA: de 16h a 20h